Aan de slag

Coachings

Wat Learn2Learn uniek maakt is dat de student succesvol zelfstandig binnen een intrinsiek aangeleerde structuur léért studeren. Ons traject is dus kort en heeft niet de bedoeling te duren tot het diploma wordt behaald.

Student en ouders komen met een hulpvraag naar de dienst toe. Doel is dat er een op maat gemaakt remediëringstraject wordt afgelegd. Dit kan een insteek van verschillende disciplines omvatten. (zie onze pakketten)

Examen-coaching

Alle studenten in begeleiding bij Learn2Learn worden bijgestaan tijdens de examens. Ook niet-L2L studenten kunnen bij ons terecht of ze kunnen, indien er nog plaats is, aansluiten bij ons project 'studeren in groep'.

Tijdens de examenperiode helpen we de studenten met:
- Dagelijkse planning opstellen.
- Indien nodig vakinhoudelijke ondersteuning.
- Praktiseren individuele L2L werkmethode.
- Stress-beheersing.
- …

Thesis begeleiding

Dé thesis. Welke student heeft daar nog niet eens van wakker gelegen…

Learn2Learn weet perfect hoe je best te steunen doorheen je thesisproject. Wij geven wij het advies L2Lcoaching op te starten in de loop van het thesisjaar. Gedurende de thesis-coaching leer je als student de thesisopdracht correct, efficiënt en fijn aanpakken, verwerken Je volgt een traject aangepast aan jouw individueel profiel. We begeleiden elke student stap voor stap om tot een mooi onderbouwd en kwalitatief werk te komen.