Wie zijn wij...

Learn2Learn studiecoachingsdienst staat voor een REMEDIERENDE (bij diagnoses zoals concentratiestoornissen, leermoeilijkheden ed,..) -en TOTAALAANPAK-OP-MAAT van elke studiemoeilijkheid of belasting op het gezin. Ons professioneel team leert onze verschillende leeftijdsgroepen (van basisschoolkinderen over jongeren en volwassenen) studeren in een warm, gestructureerd klimaat onder professionele begeleiding. Jongeren met studeermoeilijkheden -van welke aard ook- worden remediërend stapsgewijs begeleid met als doel: zo snel mogelijk handvaten krijgen om ZELFSTANDIG een knap schoolparcours af te leggen.

Wat Learn2Learn uniek maakt is dat de student succesvol zelfstandig binnen een intrinsiek aangeleerde structuur leert studeren. Onze studenten volgen bij ons dus geen eindeloos begeleidingstraject. Ook het multidiscipliniair centrum dat bij ons huist biedt eindeloze mogelijkheden om elkeen perfect te begeleiden en zorg te bieden.

Student en ouders komen met een hulpvraag naar de dienst toe. Doel is dat er een op maat gemaakt traject wordt afgelegd. Dit kan een insteek van verschillende disciplines of een gewone begeleiding voor een vak of studiehouding omvatten.

Zoals het hoort wordt gewerkt per leeftijdscategorie. Learn2Learn heeft een afdeling jongeren/adolescenten en basisschoolkinderen.