Examencommissie

Om diverse redenen opteren jongeren vaak om hun diploma of getuigschrift te behalen via de examencommissie. Deze manier om je diploma te behalen valt uiteraard niet te onderschatten. De examencommissie verzorgt uiteraard enkel de examens, de rest moet je als student zelf doen. Een learn2learn-‘buddy’ kan daar een hemel van verschil maken.

Voel je je niet op je plaats in je studierichting? Heb je een jaar verloren en wil je het inhalen? Kom je uit het buitenland en blijkt jouw diploma in België niet geldig? Beoefen je topsport en vallen de lessen in traditioneel samen met je oefenschema? Wil je om welke reden ook lessen op je eigen tempo kunnen volgen? Dan is examencommissie een oplossing en wil Learn2Learn er zijn om je te helpen.

Voortbouwend op wat je kent of wat je skills reeds zijn, leggen onze coaches je elk detail uit, wordt de samenhang bekeken, de structuur gezocht. Wij leren je examengericht aanpakken en studeren. De stof wordt herhaald op een aangename en toffe manier tot ze vanzelfsprekend wordt. Learn2learn zoekt met je naar het noodzakelijke ritme, laat je het rendement van regelmaat ontdekken en checkt samen met je de behandelde punten. Planning, time-management worden skills waar je met trots vooruit mee kan in je verdere leven.

Door middel van een geïndividualiseerd traject ondersteunt learn2learn je gedurende deze hele weg:

- Opstart formulieren examencommissie
- Keuze studiemateriaal
- Verwerking van de leerstof
- Planning opstellen
- Studiemotivatie
-...