Info

Facebook

Like us on Facebook!
Ook L2L heeft z’n eigen Facebookpagina. In de mate van het mogelijke houden we hier de allerlaatste nieuwtjes bij en kan je grasduinen in de voor u verzamelde nuttige weetjes uit ‘studentenland’. Wij vinden het altijd superfijn als je ons volgt of suggesties formuleren voor volgende posts kan zeker ook! Nodig je vrienden uit en misschien bemachtigen jullie bijvoorbeeld gratis cinematickets! Vraag gerust naar de lopende acties voor onze studenten!

Studiekeuze

Welk pad je in je leven moet kiezen, is niet zo vanzelfsprekend voor iedereen.

Je bent ook nog zo jong en daar sta je dan voor de keuze die zo beslissend is… Ja, doe het maar eens...

Na profielanalyse, digitale tools en vragenlijsten helpen wij onze jongeren graag een handje bij de zoektocht naar het mooiste schoolparcours. Pas als deze voorwaarde is vervuld kan er zinvol worden gewerkt aan het bouwen aan een correcte studie- en leerhouding op maat. Voor info rond studiekeuze kan je tevens terecht bij je CLB verbonden aan de school.

Infoavonden / workshops

Infoavonden voor professionelen, voor studenten of voor ouders. In L2L proberen we allen een zo concreet mogelijke insteek te geven. Samen luisteren, begrijpen, nadenken of interactieve opdrachten aanpakken behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u suggesties? Heeft u ideeën? Wenst u een pedagogische opleiding/ workshop/voordracht voor uw instelling?

Vul gerust ons contactformulier in en volg de laatste aankondigen op onze Facebook-account.

Pagina's